December 16, 2019

Käyttöehdot

DENARIUMIN KÄYTTÖEHDOT 16.1.2020 GMT+2 ALKAEN.

Tervetuloa osoitteeseen https://denarium.com (jäljempänä Denarium), jota ylläpitää Prasos Oy (Y-tunnus 2469683-1), joka on Suomen lainsäädännön mukaisesti perustettu osakeyhtiö ja jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä (jäljempänä ”Yritys” tai ”Prasos”).

Voit ostaa fyysisiä bitcoineja ja muita niihin liittyviä tarvikkeita (jäljempänä ”Tuote”) Prasoksen Denariumin kautta (jäljempänä “Palvelu”). Ennen kuin voit käyttää palvelua tai luoda tiliä Denariumissa (jäljempänä ”tili”), sinun on hyväksyttävä nämä käyttöehdot ja tietosuojakäytäntömme (löytyvät osoitteesta https://denarium.com/privacy-policy), joihin viitataan yhdessä jäljempänä termillä ”Sopimus”.

 1. SOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN

Tämä Sopimus on sähköinen sopimus, jossa vahvistetaan oikeudellisesti sitovat ehdot, jotka sinun on hyväksyttävä ennen palvelun käyttöä. Sinun on myös hyväksyttävä tämä sopimus, mikäli luot tilin Denariumin sivuilla.

Tämä Sopimus on käännös englanninkielisestä versiosta. Käyttäjä hyväksyy, että käännös on toimitettu vain lukemisen helpottamiseksi ja että käyttäjän ja Palvelun suhdetta säätelevät Sopimuksen englanninkieliset versiot.

Jos Sopimuksen englanninkielisen version ja käännöksen välillä on ristiriitaisuuksia, englanninkielinen versio on etusijalla.

Voimme milloin vain ja mistä tahansa syystä tehdä muutoksia tähän sopimukseen. Voimme tehdä tämän useista eri syistä, kuten esimerkiksi lainmuutosten tai vaatimusten, uusien ominaisuuksien tai liiketoimintakäytäntöjen muutosten huomioon ottamiseksi. Tämän sopimuksen uusin versio julkaistaan Palvelussa ja se on sovellettava versio. Jos muutokset sisältävät olennaisia muutoksia, jotka vaikuttavat oikeuksiisi tai velvollisuuksiisi, ilmoitamme sinulle muutoksista kohtuullisin keinoin joko palvelun kautta tai sähköpostitse. Jos jatkat Palvelun käyttöä muutosten tullessa voimaan, sinun katsotaan hyväksyneen nämä muutokset. Muutokset astuvat voimaan 30 päivän kuluttua siitä kun olemme ilmoittaneet niistä. Jos et hyväksy näitä muutoksia, et saa käyttää Palvelua, ja jos sinulla on tili, sinun tulee poistaa tilisi.

Jos muutokset koskevat kuitenkin tietosuojakäytäntöämme, vaadimme erityisesti, että käyttäjät, joilla on tili Denariumissa, hyväksyvät muutokset ennen kuin he voivat jatkaa tilin käyttöä. Jos he eivät hyväksy muutoksia tietosuojakäytännössämme, poistamme heidän tilinsä, minkä jälkeen he eivät voi käyttää Palvelua tiliensä kautta. Säilytämme entisten käyttäjien tiedot tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

 1. KELPOISUUS

Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias käyttääksesi palvelua tai luodaksesi tilin Denariumissa. Luodessasi tilin ja / tai käyttämällä Palvelua ilmaiset ja vakuutat, että voit muodostaa sitovan sopimuksen Prasos Oy:n kanssa, etkä ole henkilö, jolla ei ole oikeutta käyttää Palvelua, ja noudatat tätä sopimusta ja kaikkia sovellettavia kansallisia ja kansainvälisiä lakeja, sääntöjä ja määräyksiä.

 1. TILIN LUOMINEN DENARIUMIIN JA OIKEUS TIETOIHIN KUN KÄYTÄT PALVELUA ILMAN TILIÄ

Tilin luomiseksi sinun täytyy rekisteröityä, valita tilille nimi ja asettaa salasana. Voit luoda tilin seuraamalla rekisteröintilinkkiä ja toimittamalla pyydetyt tiedot. Jotta voit käyttää tiliäsi, sinun on vahvistettava se napsauttamalla linkkiä, joka lähetetään automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kun luot tilin Denariumiin tai käytät palvelua ilman tiliä, valtuutat meidät pääsemään käsiksi ja käyttämään tiettyjä sinusta kerättyjä tietoja. Tarkemmat tiedot siitä, mitä tietoja asiakkaista kerätään ja miten niitä käytetään löytyvät tietosuojakäytännöistämme.

 1. PALVELUN KÄYTTÖ

Tilaus:

Voit käyttää palvelua tuotteiden ostamiseksi (jäljempänä ”Tilaus”). Palvelun käyttö ei edellytä tiliä.

Kertatilauksen enimmäisarvo on 10 000 euroa, kun maksutapa on pankkisiirto. Sinun on tehtävä palveluntarjoajan vaatima vahvistus, jos tilausten määrä on yli 10 000 euroa. Tämä vahvistusprosessi edellyttää ainakin todistusta henkilöllisyydestäsi ja osoitteestasi. Maksuvaihtoehdoissa voi ilmetä väliaikaisia rajoituksia ja Palvelu voi muuttaa näitä rajoituksia milloin tahansa. Luottokortilla maksaminen voi edellyttää henkilöllisyyden tunnistamista Denarium.com:ssa. Bitcoinilla tai muilla virtuaalivaluutoilla maksaminen ei edellytä henkilöllisyyden tunnistamista.

Asiakkaiden ei tule käyttää postilokeron tai pakettiautomaatin osoitetta toimitusosoitteessa. Toimitusosoitteen on oltava katuosoite. Mikäli Palvelu ei pysty toimittamaan annettuun osoitteeseen, Palvelu ottaa yhteyttä asiakkaaseen toisen osoitteen saamiseksi tai tilauksen peruuttamiseksi.

Sinun tulee käyttää toimitusosoitteessa latinalaisia kirjoitusmerkkejä ja numeroita (AaBbCcDdEeFfGgHhIiJjKkLlMmNnOoPpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz 0123456789). Kyrilliset, thaimaalaiset, japanilaiset, korealaiset tai kiinalaiset merkit eivät ole sallittuja. Palvelu saattaa joutua ottamaan yhteyttä asiakkaaseen, jos osoite on epäselvä.

Toimitus, tulli ja verot:

Palvelun toimitusehtona on ”Delivered At Place” (Toimitettuna määräpaikalle) (DAP). Kun tilaus toimitetaan, ostaja on vastuussa tuontitullien ja muiden sovellettavien verojen maksamisesta, mukaan lukien tullauksesta ja paikallisista veroista, kun lähetys on saapunut määrättyyn määräpaikkaan.

Tullit ja verot määräytyvät maasi mukaan. Asiakas vastaa mahdollisista tulleista ja veroista. Joissain maissa saatetaan tarvita erillistä kolmannen osapuolen välittäjää. Asiakas vastaa kaikista mahdollisista kustannuksista ja maksuista, joita koko tulliselvitys voi aiheuttaa.

Palvelu ilmoittaa Tuotteiden ostoarvon Proforma- tai kauppalaskulla, lukuun ottamatta mahdollista bitcoin-arvoa, jonka asiakas on ostanut tuotteen kanssa. Tulli käyttää näitä tietoja tullien ja verojen laskemiseen.

Tuotteen vastaanottamisen jälkeen:

Kun olet saanut tuotteet, sinun kannattaa aktivoida tuotteesi, mikäli olet tilannut fyysisen Bitcoin-tuotteen. Fyysisen Bitcoin-tuotteen tilaukset sisältävät käyttöoppaan, joka asiakkaan on luettava ennen tuotteiden käyttöönottoa. Aktivointiprosessissa sinua pyydetään antamaan jokaisen fyysisen Bitcoin-tuotteen tila. Valitsethan:

GOOD (HYVÄ), jos kaikki on kunnossa.

MISSING (KADOKSISSA), jos tuote on kadoksissa.

DAMAGED (VAHINGOITTUNUT), jos tuote ei ole kunnossa.

Jos ilmoitat fyysisen Bitcoin-tuotteen kunnon hyväksi, ja jos olet ostanut bitcoineja fyysiselle Bitcoin-tuotteelle Palvelusta, Palvelu lähettää bitcoinit normaaleissa olosuhteissa 48 tunnin kuluessa onnistuneesta aktivoinnista, joka harvoin ylittyy. Valitsemalla HYVÄ, vahvistat, että olet tarkistanut tuotteen tilan ja todennut sen hyväksi.

Jos ilmoitat fyysisen Bitcoin-tuotteen tilaksi KADOKSISSA tai VAHINGOITTUNUT, otamme sinuun yhteyttä korvauksen sopimiseksi. Palvelu ei lähetä bitcoineja fyysiseen Bitcoin-tuotteeseen, jonka tila on KADOKSISSA tai VAHINGOITTUNUT.

Jos lähetys tai sen sisältö vahingoittuu kuljetuksen aikana, olet velvollinen ottamaan kuvia vahingoittuneista tavaroista ja voit lähettämään ne osoitteeseen [email protected] Palvelu vastaa kuljetuksen aikana aiheutuneista vahingoista ja korjaa vahingot sopivalla tavalla.

Tilauksen peruuttaminen:

Peruutus on mahdollista vain vastaamalla Tilausvahvistussähköpostiin, jonka jälkeen Palvelu huolehtii peruutuksesta.

Palautukset:

EU:ssa sinulla on laillinen oikeus palauttaa tuote kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun olet saanut tuotteen, jos tuotetta ei ole otettu käyttöön. Tarjoamme saman myös EU:n ulkopuolisille asiakkaille. Jos haluat palauttaa Tuotteen, sinun on maksettava kuljetuskustannukset ja oltava vastuussa tuotteesta, kunnes se on saapunut annettuun palautusosoitteeseen Suomessa. Kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen, teemme hyvityksen tämän sopimuksen mukaisesti. Olet vastuussa kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat tulostaessasi osoitekortin tilauksen palauttamiseksi.

Palauttaaksesi tuotteen, ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Sisällytä viestiin tilausnumero ja tieto siitä mitä haluat palauttaa. Palvelu lähettää sen jälkeen toimintaohjeet paluuviestinä.

Yritysasiakkailla on rajoitettu oikeus palauttaa tuotteet. Yritysasiakkaat voivat palauttaa vain yhden tuotteen. Tämä mahdollistaa yhden tuotteen tilauksen näytteenä ja mahdollisuuden palauttaa se.

Jos tuote on viallinen, olet oikeutettu korvaukseen, kun olet palauttanut tuotteen palautusehtojemme mukaisesti, ja kun olemme tarkastaneet palautetut tuotteet sekä löytäneet vian.

Viallisten tuotteiden palauttaminen on asiakkaalle ilmaista. Asiakas on velvollinen ottamaan yhteyttä Palveluun ennen palautusta ja noudattamaan Palvelun antamia ohjeita.

Jos haluat palauttaa tuotteita EU: n ulkopuolelta, olet vastuussa tuontiveron hyvityksen hakemisesta itsellesi, jos olet maksanut tuontiverot. Palvelu ei korvaa maksamiasi tuontiveroja, tulleja tai tullausmaksuja.

Maksujen palautukset:

Hyvitykset annetaan aina alkuperäisessä maksuvaluutassa. Jos olet maksanut bitcoineilla, saat bitcoineja. Jos olet maksanut euroina, saat euroja. Varmista, että kaikki antamasi osoitetiedot ovat oikein.

Kun olemme saaneet palautetun tuotteen ja jos kaikki on kunnossa, teemme sinulle hyvityksen 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saimme palautetun tuotteen.

Palvelun rajoitukset:

Sinulla voi olla yhtäaikaa enintään viisi (5) maksamatonta SEPA-tilausta. Pidätämme oikeuden peruuttaa kaikki tämän rajan ylittävät tilaukset. Tilauksia voi tarkastella Oma tili -osiosta.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen ja hyvittää sen, jos tuotehinnoissa, kuljetuskustannuksissa tai tuotetiedoissa on ilmeinen virhe.

Bitcoin-haarautumisen ollessa kyseessä tilatut tuotteet on ladattava bitcoineilla ennen bitcoinin haarautumista. Jos laitat tilauksen ennen bitcoin-verkon haarautumista, se ei välttämättä tarkoita, että tilattu tuote sisältää haarautumisen seurauksena syntyneet kolikot. Tätä käytäntöä sovelletaan tuotteisiin, jotka on ostettu bitcoineilla. L-sarjan fyysiset Bitcoin-tuotteet toimitetaan aina ilman ladattuja bitcoineja kaikissa tilauksissa. Ne ladataan yleensä 48 tunnin kuluessa tuotteen aktivoimisesta.

Jos toimitus ei ole mahdollista ja tilaus palautuu, tuote pidetään varastossamme 30 päivän ajan. Tällainen tilanne voi tapahtua, jos vastaanottaja ei ole tavoitettavissa tai vastaanottaja ei ole toimittanut tullin pyytämiä tietoja. 30 päivän kuluttua alkuperäisen tilauksen vastaanottaminen ei ole enää mahdollista. Voimme myöntää osittaisen hyvityksen tämän päivämäärän jälkeen.

Sinun on annettava meille oikea sähköpostiosoite, jotta voit vastaanottaa tärkeitä tilaukseen liittyviä sähköpostiviestejä. Virheellinen sähköpostiosoite voi aiheuttaa viivästyksiä toimituksessa ja aktivoinnissa.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos havaitsemme väärinkäytöksiä.

 1. VOIMASSAOLOAIKA JA IRTISANOMINEN

Tämä sopimus säilyy voimassa kun käytät Palvelua tai sinulla on tili. Voit lopettaa tilisi milloin tahansa mistä tahansa syystä ottamalla yhteyttä Palveluun. Yhtiö voi oman harkintansa mukaan lopettaa tilisi tai keskeyttää tilauksesi milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, jos Yhtiö uskoo, että olet rikkonut tätä sopimusta. Tällaisen irtisanomisen tai keskeyttämisen jälkeen sinulla ei ole oikeutta saada hyvitystä käyttämättömistä maksuista. Kun tilisi on irtisanottu tai olet lakannut käyttämästä palvelua, tämä sopimus lakkaa, lukuun ottamatta seuraavia säännöksiä, joita sovelletaan edelleen: Kappaleet 7 ja 12–17.

 1. TILIN TURVALLISUUS

Olet vastuussa kirjautumistietojen säilyttämisestä ja niiden salassa pitämisestä, joita käytät kirjautuaksesi Palveluun, tai henkilötietojen luottamuksellisuuden säilyttämisestä, kun käytät Palvelua, ja olet yksin vastuussa kaikista toiminnoista, jotka tapahtuvat näiden valtuuksien yhteydessä. Sitoudut ilmoittamaan välittömästi yritykselle kirjautumistietojen tai henkilötietojen luvattomasta käytöstä osoitteesseen [email protected]

 

 1. VUOROVAIKUTUKSESI MUIDEN KÄYTTÄJIEN KANSSA

Yritys ei ole vastuussa käyttäjän toimista. Kuten jäljempänä kohdissa 14 ja 16 todetaan rajoituksetta, Yhtiö, sen tytäryhtiöt tai sen kumppanit eivät ole missään tapauksessa vastuussa (suoraan tai välillisesti) mahdollisista vahingoista, jotka ovat suoria, epäsuoria, yleisiä, erityisiä, korvaavia, seurauksena olevia ja / tai satunnaisia, jotka johtuvat Teidän tai kenenkään muun toimista tai jotka liittyvät Palvelun käyttöön, mukaan lukien ilman rajoitusta kuolema, ruumiinvamma, emotionaalinen ahdistuneisuus ja / tai muut viestinnästä ja tapaamisista aiheutuvat vahingot muiden käyttäjien tai henkilöiden kanssa, jotka tapaatte Palvelun kautta.

 1. OMISTUSOIKEUDET

Yhtiö omistaa ja säilyttää kaikki Palvelussa olevat omistusoikeudet sekä kaikki siihen liittyvät sisällöt, tavaramerkit, kauppanimet, palvelumerkit ja muut immateriaalioikeudet. Palvelu sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, tavaramerkkejä ja muuta yhtiön ja sen lisenssinantajien omistamaa tietoa. Sitoudut olemaan kopioimatta, muokkaamatta, lähettämättä, luomatta minkäänlaisia tekijänoikeuksin suojattuja materiaaleja, tavaramerkkejä, kauppanimiä, palvelumerkkejä tai muita immateriaalioikeuksia tai omistusoikeudellisia tietoja, jotka ovat saatavilla Palvelun kautta, käyttämättä niitä tai kopioimatta niitä ilman yhtiön etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Sitoudut olemaan poistamatta, piilottamatta tai muuten muuttamatta minkään sisällön sisältäviä omistusoikeuksia koskevia ilmoituksia, kuten tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita immateriaalioikeuksia koskevia ilmoituksia.

 1. MEILLE TOIMITTAMASI TIEDOT

(a) Vakuutat, että kaikki tiedot, jotka annat tilisi luomisessa tai Palvelun käyttämisessä, ovat tarkkoja ja totuudenmukaisia ja että päivität välittömästi kaikki antamasi tiedot, jotka tulevat myöhemmin virheellisiksi, epätäydellisiksi, harhaanjohtaviksi tai vääriksi.

(b) Ymmärrät ja suostut siihen, että Yhtiö voi, mutta ei ole velvollinen, valvomaan tai tarkistamaan kaikkia tietoja, jotka annat meille osana Palvelua. Yhtiö voi poistaa kokonaan tai osittain kaikki tiedot, jotka Yhtiön oman arvion mukaan rikkovat tätä sopimusta tai voivat vahingoittaa Palvelun tai Yhtiön mainetta.

(c) Palvelun käytön, mukaan lukien kaikki Palvelun kautta lähetettävät tiedot, on noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Hyväksyt, että yritys voi käyttää, säilyttää ja paljastaa tilitietosi sen tietosuojakäytännön mukaisesti.

 1. KIELLETTY TOIMINTA

Et saa käyttää Palvelua vahingollisella tavalla, harhaanjohtavasti, rasistisella tavalla, epäoikeudenmukaisesti, tarkoituksellisesti laittomasti tai muulla vastaavalla tavalla. Yhtiö pidättää itsellään oikeuden harkintansa mukaan tutkia ja ryhtyä oikeustoimiin sitä kohtaan, joka rikkoo tätä säännöstä, mukaan lukien poistamalla loukkaavan materiaalin palvelusta ja lopettamalla tai keskeyttämällä tällaisten säännösten rikkojien tili.

 1. PALVELUN MUUTOKSET

Yhtiö pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa muuttaa tai keskeyttää väliaikaisesti tai pysyvästi Palvelun (tai sen osan) ilmoituksella tai ilman ennakkoilmoitusta. Hyväksyt, että Yhtiö ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle Palvelun muuttamisesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta. Palvelun eheyden suojaamiseksi yhtiö pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa oman harkintansa mukaan estää tiettyjen IP-osoitteiden käyttäjiä käyttämästä palvelua.

 1. TIETOSUOJA

Tietosuojakäytäntömme määrittelee periaatteet, joiden mukaisesti voimme käyttää tietojasi.

 

 1. TÄMÄN SOPIMUKSEN PÄÄTTÄMINEN

Tätä sopimusta sovelletaan edelleen, kunnes joko sinä tai me lopetamme sen alla esitetyllä tavalla, ottaen kuitenkin huomioon, mitä yksityisyyden suojasta on sanottu kohdassa 1.

Jos haluat lopettaa oikeudellisen sopimuksen kanssamme, voit tehdä sen (a) ilmoittamalla meille milloin tahansa tai (b) sulkemalla tilisi palvelusta, jota käytät ja jossa olemme tehneet antaneet tämän mahdollisuuden sinulle.

Voimme milloin tahansa lopettaa tämän oikeudellisen sopimuksen kanssasi, jos:

olet rikkonut tämän sopimuksen määräyksiä, esimerkiksi antanut meille riittämättömiä tai vääriä tietoja tai toiminut tavalla, joka osoittaa selvästi, että et aio tai kykene noudattamaan tämän sopimuksen määräyksiä;

laki meitä niin vaatii;

emme aio enää tarjota Palvelua käyttäjille maassa, jossa asut tai josta käytät Palvelua; tai

Palvelun tarjoaminen teille ei ole mielestämme enää kaupallisesti kannattavaa;

Kun tämä sopimus päättyy, kaikki lailliset oikeudet ja velvollisuudet, jotka sinä ja yritys ovat hyötyneet, jotka ovat olleet (tai jotka ovat kerääntyneet ajan kuluessa sopimuksen voimassaoloaikana) tai jotka on ilmaistu, päättyvät.

 1. VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tiedostat ja hyväksyt, että Yhtiö, sen tytäryhtiöt ja kolmansien osapuolten kumppanit eivät ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, mukaan lukien henkilövahinko tai kuolema johtuen tai väitetty olevan seurauksena: i) Palvelussa annetuista virheellisistä tiedoista, jotka ovat aiheutuneet käyttäjien tai Palveluun liittyvien itsensä toimesta tai käytettyjen laitteiden tai ohjelmien aiheuttamasta; ii) tietojen tai viestien ajantasaisuudesta, poistamisesta, virheellisestä toimituksesta tai tallentamatta jättämisestä; iii) minkä tahansa käyttäjän käyttäytymisestä verkossa tai offline-tilassa; (iv) luvattomasta pääsystä käyttäjätiliin; v) teknisestä ongelmasta; tai (vi) muista vastaavista ongelmaista.

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Yhtiö tarjoaa Palvelua “sellaisenaan” ja “saatavana” -periaatteella eikä anna mitään takuita, jotka ovat nimenomaisia, implisiittisiä, lakisääteisiä tai muuten Palveluun liittyviä mukaan lukien kaikki sisältö, (rajoituksetta) mahdolliset takuut tyydyttävästä laadusta, myyntikelpoisuudesta, tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Yhtiö ei vastaa tai takaa, että Palvelu on keskeytymätöntä tai virheetöntä, turvallista tai että Palvelussa olevat viat tai virheet korjataan.

Palvelua käytettäessä ladattua tai muuten hankittua materiaalia käytetään oman harkinnan varassa ja vastuulla, ja sinä olet yksin vastuussa kaikista vaatimuksista ja niiden syistä, jotka liittyvät laitteen, tietokonejärjestelmän vahingoittumiseen, Internet-yhteys, lataus- tai näyttölaite tai sellaisten tietojen häviämiseen tai vioittumiseen, jotka johtuvat tällaisen materiaalin lataamisesta tai saattavat johtua siitä.

Yhtiö voi ajoittain tuoda saatavalle kolmannen osapuolen mielipiteitä, neuvoja, lausuntoja, tarjouksia tai muita kolmannen osapuolen tietoja tai sisältöä Palvelun kautta. Kolmannen osapuolen sisältö on tällaisen sisällön tekijöiden vastuulla. Yhtiö ei: (i) takaa palvelun kautta tarjottavan kolmannen osapuolen sisällön tarkkuutta, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä, tai (ii) hyväksy tai ota vastuuta lausunnon paikkansapitävyydestä tai sen luotettavuudesta Palvelussa.

 1. LINKIT

Palvelu voi sisältää kolmansien osapuolten tarjoamia mainoksia ja tarjouksia sekä Palvelua tai kolmansia osapuolia, ja linkkejä muihin sivustoihin tai resursseihin. Tiedostat ja hyväksyt, että Yhtiö ei ole vastuussa tällaisten ulkoisten sivustojen tai resurssien saatavuudesta eikä hyväksy eikä ole vastuussa mistään sisällöstä, tiedoista, mainoksista, mainoksista, tavaroista tai palveluista tai muista materiaaleista, jotka ovat saatavilla tällaisista sivustoista tai lähteistä.

Sinun ja kolmannen osapuolen välillä harjoittama kirjeenvaihto tai liiketoiminta, joka liittyy palveluun tai sen kautta löydettyihin kolmansiin osapuoliin ovat vain teidän välisiä. Vahvistat edelleen ja hyväksyt, että Yhtiö ei ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään sellaisesta vahingosta tai menetyksestä, joka on aiheutunut tai jonka oletetaan aiheuttaneen tällaisen edellä mainitun sisällön, tietojen, lausuntojen käytön tai siihen liittyvän tiedon tai niiden käytön, mainonnan, tavaroiden tai palveluiden kautta.

 1. VASTUUNRAJOITUS

Niin pitkälle kuin voimassa oleva laki sallii, Denarium / Prasos Oy, sen kumppaniyritykset tai lisenssinantajat taikka muut palveluntuottajat ovat vain mahdollisen tuottamuksensa mukaisessa vastuussa Sinulle Palvelun käytöstä aiheutuneesta vahingosta, vaikka Yhtiötä olisikin neuvottu tällaisen vahingonvastuun käsittelemisestä.

Denariumin vastuu rajoittuu aina vain maksimissaan lievään huolimattomuuteen ja maksimissaan vain siihen määrään, jonka olet maksanut Denariumille ostamastasi tuotteesta riippumatta mahdollisen vahingon syystä tai sen lopullisesta määrästä.

Jotkin lainkäyttöalueet eivät salli tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista, joten jotkin näiden ehtojen poikkeukset ja rajoitukset eivät ehkä koske sinua.

 1. SOVELLETTAVA LAKI JA KIISTATILANTEET

Sopimukseen perustuvaa sopimussuhdettasi Yhtiön kanssa tämän sopimuksen mukaisesti hallitaan ja tulkitaan ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti ottamatta huomioon sen periaatteita ja lainvalintasääntöjä.

Sinä ja Yhtiö sovitte, että kaikki tästä Sitoumuksesta seuraavat riidat tulisi ensisijaisesti ratkaista sopimalla, mutta riitaisuudet ratkaistaan kuitenkin viimesijaisesti Kuluttajan oman asuinpaikkakuntansa alioikeudessa, jossa hän voi nostaa kanteen ja/tai olla vastaajana. Tämä kohta ei kuitenkaan rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi käyttäjänä, joka asuu toisessa maassa kuin Suomessa. Edellä mainitusta huolimatta kuluttajilla on aina oikeus nostaa riita kuluttajariitalautakunnassa. Ohjeet valituslomakkeen täyttämiseen löytyvät: https://www.kuluttajariita.fi/fi/index/valituksenteko/ohjevalituslomakkeentayttamiselle.html . Siitä huolimatta, hyväksyt sen, että yhtiöllä on edelleen oikeus hakea kieltoa (tai vastaavan tyyppistä kiireellistä oikeudellista apua) missä tahansa lainkäyttöalueella.

 1. VASTUUSI

Sitoudut korvaamaan ja pitämään Yhtiötä, sen tytäryhtiöitä ja kumppaneita sekä sen virkamiehiä, edustajia, kumppaneita ja työntekijöitä vaarattomina kolmannen osapuolen tekemistä menetyksistä, vastuusta, vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajan palkkiot tämän sopimuksen rikkomisesta tai noudattamatta jättämisestä johtuvien tai siitä johtuvien syiden takia (mukaan lukien tässä esitettyjen esitysten ja takuiden rikkominen), mahdolliset ilmoitukset tai sisällöt, jotka voit lähettää palvelussa, sekä minkä tahansa lain tai asetuksen rikkominen.

 1. TIEDOTTEET

Yhtiö voi antaa sinulle ilmoituksia, mukaan lukien sopimuksen muutoksia koskevia tietoja, kohtuullisin keinoin, joihin voivat sisältyä sähköposti, tekstiviestit, multimediaviestit, tekstiviestit tai palvelun sisällä välitetyt viestit. Et välttämättä saa näitä ilmoituksia, jos rikot tätä sopimusta pääsemällä Palveluun luvattomalla tavalla. Hyväksyt, että sinun katsotaan saaneen kaikki ilmoitukset, jotka olisi toimitettu, jos olisit kirjautuneena Palveluun valtuutetulla tavalla.

 1. VIRTUAALIVALUUTTOIHIN LIITTYVÄT RISKIT

Kun julkaisemme tilastoja tai uutisia virtuaalivaluutoista, tällaiset tiedot eivät ole sijoitusneuvoja. Emme tällä hetkellä tarjoa sijoitusneuvoja. Sinun on itse tehtävä päätös mahdollisesta virtuaalivaluuttojen ostamisesta tai myynnistä. Emme ole missään tapauksessa vastuussa mahdollisista tappioista, jotka johtuvat markkina- tai hintavaihteluista. Haluamme muistuttaa teitä siitä, että virtuaalivaluuttoihin liitty aina suuri riski. Sijoitetun pääoman menettämisen riski on suuri. Virtuaalivaluuttojen hinta voi vaihdella suuresti hyvin lyhyessä ajassa. Hinnan nousu nostaa sijoitusten arvoa ja hintojen lasku laskee sijoitusten arvoa.

 1. MUUT EHDOT

Ellei toisin ole sovittu, tämä sopimus muodostaa sinun ja Yhtiön välisen koko laillisen sopimuksen ja ohjaa Palvelun käyttöä (lukuun ottamatta palveluita, jotka Yhtiö voi antaa sinulle erillisen kirjallisen sopimuksen mukaisesti) ja korvaa täysin kaikki aiemmat sopimukset sinun ja Yhtiön välillä tämän Palvelun osalta.

Et saa luovuttaa tätä sopimusta, siirtää sitä tai alilisensoida sitä, ellet saa yhtiön etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Yhtiöllä on oikeus luovuttaa, siirtää tai delegoida tämän sopimuksen mukaiset oikeudet ja velvollisuudet ilman suostumustasi.

Hyväksyt, että jos Yhtiö ei käytä tai täytä tässä sopimuksessa määrättyjä oikeuksia tai oikeussuojakeinoja (tai joita Yhtiöllä on jonkin sovellettavan lain nojalla), tätä ei pidetä muodollisena luopumisena yhtiön oikeuksista ja että nämä oikeudet tai korjaustoimenpiteet ovat edelleen yhtiön saatavilla.

Jos jokin tuomioistuin, jolla on toimivalta ratkaista asia, ratkaisee, että jokin tämän sopimuksen määräys on pätemätön, tämä säännös poistetaan tästä sopimuksesta vaikuttamatta muihin ehtoihin. Loput säännökset ovat edelleen päteviä ja täytäntöönpanokelpoisia.

Jos haluat hakea kumppaniksi Affiliate-ohjelmaamme, ole hyvä, ja lue ja hyväksy Affiliates Terms & Conditions.